Eskilstunabiljardhall.nu

Det finns egentligen fyra stora anledningar till att du borde vistas på just Eskilstunas biljardhall under den nästkommande veckan.

Online PR News – 15-October-2013 – Clarkfield, Minnesota 56223 – Det finns egentligen fyra stora anledningar till att du borde vistas på just Eskilstunas biljardhall under den nästkommande veckan. Du kan antagligen hitta fler grymma saker med stället, men det är ändå just fem faktorer som sticker ut just för mig och jag ska nu berätta varför.

Biljardborden från Singapore

Nej, det är inget skämt. Biljardborden som finns i hallen är äkta asiatisk vara. Om man nu verkligen vill kalla Singapore för asiatiskt då det känns som en väldigt västerländsk kultur. Nu kanske ni tänker att det inte spelar någon roll och att det inte är någon skillnad mellan europeiska och asiatiska biljardbord. Men då är ni faktiskt helt ute och cyklar.

För det första har borden från Singapore alldeles utmärkta hållare för eventuell dryck som du förtär medan du spelar. För det andra är mattan på bordet gjort av ett speciellt material som går att justera för att göra den mer personlig. I Eskilstuna har man exempelvis valt att brodera in bandet Kent som kommer från samma stad mitt på bordet, någonting som ger en extra trevlig spelupplevelse. Sen är också folket från Singapore mästare i ’Snooker’ som det heter där, vilket gör att det hela känns lite mer proffsigt på något sätt.
Alkoholen

Vi kan inte prata om Eskilstunas biljardhall utan att nämnda de alkoholhaltiga dryckerna som faktiskt finns på plats. Vi kunder får själva välja vilket öl som ska väljas till månadens öl, som sedan importeras och säljs med en fin rabatt.

Förutom detta är bartendern Martin en riktigt reko kille, och duktig dessutom! Efter flera år som bartender i England så har han äntligen hittat tillbaka till sin hemstad. De drinkarna han kan blanda ihop är både tropiskt söta och klassiskt sura. Martin blandar dem alltid med finess samtidigt som han har ett leende på läpparna. Detta gör att atmosfären i hallen alltid blir riktigt bra!

Bonusspelen som du hittar på hemsidan

I slutet av månaden så kan det ibland vara svårt att locka kunderna till hallen, speciellt en helg innan löning. Därför har Eskilstunas biljardhall lyckats komma på ett koncept som fungerar riktigt bra!

På deras hemsida Eskilstunabiljardhall.nu har de lyckats sammanställt en slags bonus till de mest trogna kunderna. Om du spelar mycket och hänger i hallen för att sprida god stämning så får du i gengäld ett par extra biljardspel och kanske en och en annan öl i slutet av månaden. Detta är någonting som uppskattas av både kunderna och personalen.

Stämningen

Enligt mig så är atmosfären i biljardhallen väldigt unik. Vi har folk från alla delar av världen som spelar tillsammans hela tiden. Ibland en extra lång lunch för att hinna med en match, även om man mestadels spelar på kvällarna eller direkt efter jobbet.

Det är kvinnor som spelar med män, homosexuella spelar med heterosexuella och ibland finns det till och med rödhåriga människor som får vara med och spela med oss vanliga. Vi dömer inte, men de är verkligen sämre på att spela biljard helt enkelt. Måste ligga någonting i deras DNA.

Alla dessa anledningar gör att du själv borde dra dig till Eskilstunas biljardhall någon gång inom en snar framtid. Det är alltid väldigt kul och vi vill gärna ha dit fler folk!

Bookmarkse-mailGoogledel.icio.usStumbleUponSlashdotFurlDiggTechnoratiYahooMyWebBlinkListSpurlRawSugarWists
 
 
Contact Information
Skajaquoda
Skajaquoda Group Inc
Skajaquoda Group Inc. 1204 11th Avenue Clarkfield, Minnesota 56223
Clarkfield Minnesota, 56223

1 (302) 504 4448